Maresme

Susana López: "El govern desaprofita una oposició que s'ofereix a col•laborar"

  • Ràdio Argentona
  • Actualizado:
  • Creado:

La portaveu del PSC, Susana López, ha analitzat el ple de gener i també el ple extraordinari que es va conocar d´urgència al desembre.

La portaveu i cap de llista del PSC, Susana López, ha afirmat en el seu torn a la Roda Política que “una de les coses que aquest govern desaprofita és que hi ha una oposició que s'ofereix a col•laborar i no ho té en compte”. Així ho ha explicat mentre analitzava l´únic punt de l´ordre del dia del ple de gener, celebrat dilluns passat, relatiu a l´aprovació de l´annex del Protocol per l´abordatge integral de la Violència de Gènere “Actuacions de Dol”, que finalment es va retirar a petició dels grups de l´oposició. Respecte aquesta decisió, la socialista ha assegurat que “per la bona governança hauria de ser obligatori que en un tema tan important hi hagi un consens amb tots els grups polítics”.

López també ha parlat del ple extraordinari que es va convocar d´urgència el passat 14 de desembre i d´algun dels punts que es van portar a votació. Un d´ells és l´aprovació del Pla Econòmic i Financer dels exercicis 2018 i 2019 que va quedar aprovat amb el vot favorable del govern i del seu grup, del PSC, i amb les abstencions de TxA i PP. López ha donat detalls d´aquest document i també del sentit del seu vot.

La portaveu del PSC també ha parlat d´un altre punt d´aquest mateix ple extraordinari relatiu a la delegació de competències en matèria de contractació únicament referida a prorrogar el contracte de serveis de neteja dels diferents edificis municipals de l´Ajuntament d´Argentona, que va ser tombat pel vot negatiu de tota l´oposició TxA, PSC i PP,  i que el seu grup va criticar durament. Recordem que en un altre ple extraordinari celebrat el 31 de desembre, finalment va tenir llum verda la pròrroga d´aquest contracte de neteja que previsiblement s´allargarà fins el 28 de febrer.