Maresme

Posicionament dels socialistes del Maresme sobre la mobilitat (peatge autopista C-32)

  • Maresme
  • Actualizado:
  • Creado:

Aquest matí hem convocat una roda de premsa per traslladar el posicionament del PSC Maresme sobre la mobilitat a la comarca, respectant les mesures de seguretat en tot moment.

La intervenció ha estat a càrrec de la candidata socialista al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, qui ha explicat la importància de la mobilitat pel desenvolupament de l’activitat econòmica de la comarca i la necessitat de garantir el dret dels ciutadans a desplaçar-se per realitzar activitats quotidianes: anar a la feina, a l’escola, a comprar o a gaudir de l’oci.

El Maresme compta amb l’autopista més antiga de l’Estat, la C32; la infraestructura de la qual la porta gestionant una concessionària des de l’any 1967.

Donat que l’estiu de l’any vinent s’acaba aquesta concessió, els socialistes creiem que la Generalitat de Catalunya ha de recuperar la concessió, eliminar el peatge actual i gestionar aquesta infraestructura de manera directa. Estem davant de noves oportunitats per a la comarca i la seva mobilitat, tenint en compte els reptes que tenim per endavant; i no ho volem desaprofitar.

Els socialistes fa anys que repensem la mobilitat perquè esdevingui més sostenible en benefici del benestar de les persones, la qualitat de l’entorn urbà i el medi ambient, i per això, presentem una proposta ambiciosa de la futura mobilitat al Maresme.

 

Ficheros adjuntos: