Maresme

El PSC es recorda de Rubalcaba en el seu acte central

  • Ràdio Calella
  • Actualizado:
  • Creado:

L’acte ha comptat amb la participació de Javi López, eurodiputat socialista i candidat del PSC a les europees i Conchi Martín, la representant del Maresme a la llista.

Els socialistes han reprès aquest diumenge la campanya dedicant un minut de silenci a l’exsecretari general del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba. Ho han fet acompanyats deJavi Lopez, eurodiputat socialista i candidat del PSC a les europees, que ha afirmat quela bona inèrcia del partit a les generals els pot ajudar a treure bons resultats en les municipals i europees.

És veritat que hem tingut una campanya contínua, i a vegades dona la sensació que estem davant d’una única elecció amb dues rondes. I és probable que la lògica de les generals acabi influint d’alguna forma en el resultat de les eleccions europees. Nosaltres, els socialistes, estem molt satisfets dels nostres resultats a Catalunya i enormement contents d’haver aturat la possibilitat real d’involució amb un govern de les tres dretes que s’hagués pogut reproduir”.

L’alcaldable del PSC, Josep Torres ha aprofitat l’acte per definir el model turístic que defensa el seu partit i que assegura que ja va començar amb el govern del qual va formar part el 2007.

Tothom vol canviar el govern turístic. Des del 2007 vam encetar un camí que s’ha anat completant any a any. El que intentarem, el que vam intentar en aquell moment i el que s’està intentant fer és eixamplar al màxim la temporada. Després, hem rebutjat de totes l’anomenat turisme de borratxera. El turisme de sol i platja sí, perquè és una part nostra. No podem renunciar a una cosa que ja tenim”.

Torres preveu que el vot a les municipals serà diferent del vot a les generals, però es mostra optimista amb la línia ascendent que porta el partit.