Maresme

El Grup Parlamentari del PSC es reuneix amb diferents col·lectius de la Marea Blanca

  • Maresme
  • Actualizado:
  • Creado:

Els regidors socialistes del Maresme han impulsat aquesta trobada amb els diferents col·lectius que pertanyen a aquesta Plataforma, per recollir les seves demandes i millorar la situació de la sanitat pública.

Durant aquesta reunió, a la que han assistit les diputades al Parlament Assumpta Escarp i Elena Díaz, el Portaveu dels Socialistes al Consell Comarcal del Maresme, Ernest Suñé, les entitats de diferents municipis de la comarca han exposat la problemàtica de la sanitat pública al Maresme i els elements a millorar. També han traslladat les principals demandes per a revertir la situació als municipis, encaminades cap a un canvi de model de sanitat pública, millora de serveis i d’infraestructures, i millores en les condicions del personal sanitari.  

Els socialistes, per la seva banda, han escoltat i recollit les demandes d’aquest col·lectiu, han debatut les propostes formulades, i han adquirit els següents compromesos:

  • Elaboració d’una moció per defensar en el Consell Comarcal en nom de tota la comarca amb les exigències dels seus respectius municipis y resta de la comarca.
  • Elaboració d’una moció similar per que sigui presentada pels grups municipals socialistes de la comarca als seus respectius ajuntaments.
  • Continuar denunciant la situació deficient que pateixen molts centres d'atenció primària i dels dos centres hospitalaris de la comarca amb diferents iniciatives i preguntes al Parlament, que seran traslladades al nou Govern de la Generalitat.

Ficheros adjuntos: