Maresme

El PSC de Cabrils demana responsabilitats per l’incompliment dels protocols anti-Covid

  • Maresme
  • Actualizado:
  • Creado:

El Grup Municipal Socialista denuncia la manca de prevenció i seguiment de contagis a la Policia Local de Cabrils per part del govern municipal, i l'insta a prendre les mesures pertinents per protegir la plantilla municipal.

Davant l’increment alarmant de casos de contagis en la plantilla de la policia municipal, els Socialistes de Cabrils han demanat explicacions al govern municipal per la seva inactivitat en quan a les mesures de prevenció no adoptades.

També ha mostrat la seva preocupació per l’incompliment del protocol anti-Covid i la manca de seguiment de casos un cop detectats, que ha comportat un augment alarmant de contagis entre els membres del cos policial. Aquest incompliment ha comportat a que no es prenguin les mesures de seguretat per no propagar el virus en altres departaments o a personal extern (personal de neteja, etc).

Així que s’insta al govern municipal a adoptar els protocols d’actuació i intensificar la neteja i desinfecció exhaustiva de totes les dependències municipals  per minimitzar els danys en el personal municipal i garantir la prestació dels serveis públics.

S'adjunta comunicat.

Ficheros adjuntos: