Maresme

Àngels Castillo Campos

Àngels Castillo Campos

Àngels Castillo Campos

  • Portaveu GMS Ajuntament Arenys de Munt Ampliar
  • Secretària Executiva Federació Maresme
  • Primera Secretària Agrupació Arenys de Munt
Ampliar


Estic casada, soc mare de dos nois impressionants que em fan veure cada dia un futur millor per a la societat, junt amb la meva parella són la meva prioritat indiscutible.


Soc diplomada en Turisme, encara que la millor carrera l’he après de la vida: escoltant i actuant. Durant 8 anys vaig tenir una empresa tèxtil en la què vaig haver de prendre “decisions difícils” que m’han servit per créixer i aprendre professionalment.


Des de fa 10 anys treballo com funcionària a l’Administració Pública i estic formada en Projectes i Sistemes d’Actuació.
Per herència genètica, per família, perquè m’ho demana el cap però sobretot perquè m’ho demana el cor lluito contra les injustícies, les desigualtats i la pobresa social.


Per aquest motiu vaig començar el projecte “FEM POBLE” a Arenys de Munt amb l’objectiu d’integrar i cohesionar, així com amb col·laboracions amb entitats.


Em presento a la Política desprès d’haver lluitat davant els “grissos” per les llibertats dels partits polítics, perquè estic capacitada i formada per a millorar la vida de les persones i perquè estimo el meu poble i el meu país.