Maresme

Xavier Amor: "Volem un compromís ferm de la Generalitat per la construcció de l'escola Poblenou

  • Ràdio Pineda
  • Actualitzat:
  • Creat:

En matèria d'Educació, Xavier Amor també demanarà que la Generalitat tiri endavant les obres de millora del pavelló esportiu de l'Escola Antoni Doltra.

Amb motiu de la inauguració demà dimarts de l'Institut Pineda, l'alcalde Xavier Amor, mantindrà una reunió amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló.

 

L'alcalde, Xavier Amor (PSC), vol demanar a la Generalitat, a través de Pere Aragonès i Josep Bargalló, un compromís públic i ferm conforme faran la nova escola de Poblenou. L'Ajuntament es compromet a cedir els terrenys. "No podem esperar més i volem que demà arribi aquest compromís públic", ha dit Xavier Amor, que ha recordat que "és una competència de la Generalitat i demà tindrem dues persones que poden decidir". També ha afegit que "el barri de poblenou mereix aquest equipament tant esperat i no tenim ni el compromís ferm".

 

En matèria d'Educació, Xavier Amor també demanarà que la Generalitat tiri endavant les obres de millora del pavelló esportiu de l'Escola Antoni Doltra. Xavier Amor ha dit també que la inauguració de l'Institut Pineda és un acte important i molt esperat.