Maresme

Xavier Amor (PSC) valora molt positivament l'acció de govern a mig mandat municipal

  • Ràdio Pineda
  • Actualitzat:
  • Creat:

L'alcalde i portaveu del PSC a l'Ajuntament de Pineda, Xavier Amor, ha tancat aquest matí el cicle d'entrevistes a tots els portaveus municipals de govern i oposició valorant els 2 anys de mandat.

El cicle s'ha fet cada dia amb una entrevista en directe a cada portaveu.

El cicle va començar el dilluns 29 de maig i l'ha tancat avui l'alcalde pinedenc i portaveu del PSC, Xavier Amor. Al cicle han participat Xavier Lacruz de C's, Marcos Ortega d'Iniciativa-Esquerra Unida, Josep Lluís Fernández de Pineda Sí Pot, Diego Sánchez del PP, Francesc Horta del PDECAT, Pere Aragonès d'ERC-JxP i Xavier Amor del PSC que podeu tornar a escoltar a www.radiopineda.cat.

Xavier Amor fa una valoració molt positiva de l'acció de govern de l'actual mandat. Dins del cicle d'entrevistes als portaveus polítics, ha explicat que s'han pogut culminar projectes importants com ara la posada en marxa de nous serveis a la platja, l'Auditori, el Centre Cívic Poblenou, o el tanatori, entre altres. També ha destacat la feina per tirar endavant el nou Institut Pineda, l'Oficina de Turisme, la millora del Camí del Mig o la millora a l'espai públic com la Plaça de les Mèlies, Plaça de Reis Catòlics, i les noves instal.lacions de Ràdio Pineda entre molts altres espais. Xavier Amor ha dit que tot això s'ha fet mantenint tots els serveis a la ciutadania a Pineda, «que són molts», per millorar el benestar. Dels objectius de futur ha dit que es tiraran endavant millores als barris i ajuts per millorar les façanes dels edificis. També ha explicat que «mantindrà les polítiques per millorar el benestar de les persones, mantenint els serveis i ajuts en prestar bonificacions i ajuts en matèria d'ensenyament, l'IBI o ajuts a la industria i el comerç».

També ha dit que l'altre prioritat són els grans projectes per remodelar íntegrament el Passeig Marítim rodat, la Plaça de l'Estació i Plaça de la Pubilla i el sector proper, així com continuar buscant fòrmules per tirar endavant el Pla Parcial Nº1 i ajudar les empreses perquè s'instal.lin al Polígon de Mas Roger. Del futur, ha explicat que «l'equip de govern està disposat a aplicar amb més contundència l'Ordenança de Civisme i aplicar més sancions per eradicar les accions incíviques».

L'alcalde pinedenc ha valorat positivament el pacte de govern amb el PDeCAT i ha dit que «es treballa a tots nivells de col.laboració entre els dos partits» però ha reiterat que sempre busca punts d'acord amb la resta de partits. En l'entrevista també ha dit que «li agradaria més tenir una millor col.laboració per part d'alguns partits». Ha dit considera que «el PSC és el que millor representa la realitat social del municipi» i els ha qualificat de «persones compromeses amb els ciutadans».  De la política general, ha dit que «troba a faltar un diàleg real entre Catalunya i el govern d'Espanya per desencallar la situació actual». En l'entrevista ha dit que cal trobar l'encaix del que necessita Catalunya, si cal votant, però dins del marc jurídic vigent. Xavier Amor ha dit que «no creu en el trencament de l'Estat espanyol».

Xavier Amor, del PSC, ha tanca el cicle d'entrevistes que Ràdio Pineda ha tingut amb els diferents portaveus municipals amb motiu dels dos anys de mandat municipal.

Fitxers adjunts: