Maresme

Xavier Amor (PSC): "La candidatura de Miquel Iceta és la primera via per superar la situació política a Catalunya"

  • Ràdio Pineda
  • Actualitzat:
  • Creat:

Ho ha dit a Ràdio Pineda Xavier Amor, que avui ha tancat el cicle d'entrevistes a la nostra emissora amb els portaveus polítics pinedencs en relació al 21D.

Xavier Amor.
Xavier Amor.

«La candidatura del PSC que lidera Miquel Iceta, és la primera via per superar la situació política actual a Catalunya». Ho ha dit a Ràdio Pineda Xavier Amor, que avui ha tancat el cicle d'entrevistes a la nostra emissora amb els portaveus polítics pinedencsen relació al 21D.

Xavier Amor ha dit que «és una cita per l'esperança, per sortir de l'incertesa, i retrobar el progrés, la calma i les solucions per a Catalunya» i que proposen «un pacte per als catalans i ho fan amb ganes de guanyar». El Primer Secretari del PSC de Pineda ha assegurat que «Catalunya ha de liderar el progrés i s'ha de renovar la Constitució amb un reconeixement explícit a la realitat política de Catalunya, així com fer un pla de noves infraestructures construïdes en territori català, i això vol dir més recursos».

Xavier Amor, secretari de política municipal del PSC a nivell català, ha dit que «són una proposta renovadora, d'esquerres, no independentista i que vol liderar el país». Per això ha dit que Miquel Iceta és «suma i convivència» i ha posat en relleu el pacte amb 'Unitsper Avançar', com a mostra de capacitat per a sumar punts de vista polítics diferents a la candidatura. Del candidat Miquel Iceta, ha dit «que s'ha preparat tota la vida per ser President de Catalunya» i l'ha definit com una persona «que sempre ha treballat pels altres, sincera i espontània, i amb una trajectòria impecable dins i fora del partit».També ha anunciat actes a Pineda durant la campanya electoral.