Maresme

'Volem recuperar la gestió pública de l'aigua i que no s'incrementi més el preu'

  • Argentona Comunicació
  • Actualitzat:
  • Creat:

El regidor del PSC, Salvador Casas, ha explicat que aquestes pujades no estan s'estan repercutint en els rebuts dels vilatans. (Escolteu entrevista adjunta)

Salvador Casas.
Salvador Casas.

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha passat avui per la ràdio en el seu torn de la roda política. Casas ha explicat la moció que va presentar el seu grup en contra de la pujada de les tarifes municipals de l’aigua a conseqüència de l’increment de la tarifa ATLL (Aigües Ter-Llobregat), i que es va aprovar per unanimitat. El regidor ha detallat que l’objectiu de la moció és que no s’incrementin més els preus i que es recuperi la gestió pública de l’aigua. Així mateix ha detallat que “fa 5 anys que no s’incrementen les tarifes de l’aigua a Argentona perquè, de moment, van a càrrec de la companyia d’aigües”. Pel que fa a la recuperació de la gestió pública de l’aigua, ha dit que permetria que es mantinguessin els preus i que s’abaratissin els costos. Sobre el tema dels preus, les entitats municipalistes ja han intervingut i han interposat una denúncia per aconseguir reduir l’increment.

El cap de llista del PSC també ha parlat sobre la moció en defensa de l’escola catalana, que només va tenir el vot en contra del PP. Casas ha explicat que és “més una amenaça que una realitat” i que la llei d’Educació només la pot canviar el Parlament de Catalunya i no l’article 155. Així mateix ha recordat que “el model d’escola catalana és un model d’èxit del qual n'hauríem d’estar orgullosos”. Casas ha volgut subratllar que tots els nens catalans tenen el mateix nivell de castellà i de competències que els alumnes d’altres comunitats autònomes. Per altra banda, ha volgut destacar que "el que sí s’ha fet es prorrogar els concerts econòmics a les escoles privades", i ha dit que “són pocs els partits que s’han queixat d’això i ens l’han colat des del Ministeri d’Educació”.

Casas també ha parlat sobre el Dia Internacional de la Dona i ha dit que “aquest 8 de març ha estat molt potent i revindicatiu i ha sigut una jornada històrica”. Així mateix ha explicat que després del dia d’ahir “hi haurà un abans i un després” i considera que l’element clau es la conscienciació ciutadana.

Fitxers adjunts: