Maresme

Tardor calenta (II)

  • Actualitzat:
  • Creat:

Escrit del PSC Arenys de Munt per la revista Batec de novembre.

Àngels Castillo és la Primera Secretària del PSC d'Arenys de Munt
Àngels Castillo és la Primera Secretària del PSC d'Arenys de Munt

Ja ha passat la primera successió de fets recordant allò que no havia d’haver passat fa tot just un any, tant les càrregues policials com el (no) referèndum i la posterior vaga que va mig-paralitzar el país, i el prucés continua la seva marxa al no res.

Ja no tenen la paret de frontó amb la qual inflaven les ànsies de tapar amb l’estelada les misèries de Catalunya (educació, sanitat, infraestructures). Mentre des de Madrid arriben propostes REALS de diàleg i mesures de desinflamació, deixant de banda el tema judicial (on MAI havia d’haver arribat la situació i a on els secessionistes sempre acudeixen per justificar-se), des de Barcelona els polítics del prucés van deixant anar les seves perles evidenciant els despropòsits de tot plegat. I mentrestant, el poble esperant, i esperant, i esperant ...

I esperant veiem com a la nostra vila, de nou, el temps d’espera per ser atès a Serveis Socials s’ha incrementat a un mes. I com les partides pressupostàries destinades a l’atenció als més desfavorits no són prioritàries per un govern “d’esquerres”. Entenem que institucions com el nostre estimat Centre Moral necessiti injeccions de diners públics per subsistir. Però també entenem que d’altres com el Banc d’Aliments o Voluntaris també necessitin d’aquestes subvencions per tirar endavant els seus projectes. I a aquestes no se’ls tracta d’igual manera.

Des del PSC el poble és molt important, però primer SÓN LES PERSONES.

I de mica en mica hem arribat al mes de novembre veient com hem superat la barrera dels nou-mil habitants i com la marxa popular continua amb bona salut i, com no !!! arribem a la nostra festa major de la qual, a data d’avui (21 d’octubre) encara desconeixem el seu contingut.

Des d’aquestes línies volem felicitar-vos la Festa Major i que Sant Martí de Tours, el nostre patró, ens protegeixi i ens doni forces per seguir ajudant els més desvalguts.