Maresme

Susana López: 'Ens hem posat a disposició del govern per ajudar en el pla educatiu de poble'

  • Ràdio Argentona
  • Actualitzat:
  • Creat:

La portaveu i cap de llista del PSC, Susana López, ha analitzat el ple d'octubre i ha lamentat que el govern hagi perdut dos projectes educatius.

La portaveu i cap de llista del PSC, Susana López, visitava avui la Roda Política per analitzar el ple de mes d’octubre que va tenir lloc dilluns. Durant la sessió, i ja el torn de mocions i interpel·lacions, el grup socialista va fer una sobre l’estat del Pla Educatiu d’Entorn i del pla educatiu de poble. La socialista ha lamentat que “el govern ha perdut dos projectes educatius i, a més, no s’ha informat a l’oposició”. Així mateix ha volgut subratllar que “els socialistes ja ens hem posat en disposició del govern per tirar endavant el pla educatiu amb consens”.

López també ha parlat de l’aprovació d’unes modificacions de crèdit del pressupost municipal de 2018, que el seu grup es va abstenir en la votació. La socialista ha explicat el sentit d’aquesta abstenció i ha argumentat que ja quan es va aprovar el pressupost de 2018 es va fer a corre-cuita, però ha subratllat que no estan en contra del motiu en si de les modificacions que es portaven a votació, per això no han volgut "posar pals a les rodes".

També ha parlat sobre l’aprovació de l’increment de les retribucions del personal públic en un 1,5% d’acord a la nova Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per enguany. López ha explicat el motiu de l’abstenció del seu grup en la votació d’aquest punt al·legant que “no m'ha quedat clara una qüestió que li vaig demanar a l’alcalde al ple referent a aquest tema”.

La portaveu del PSC també ha repassat altres temes del ple i d’actualitat com el resultats del pressupost participatiu de l’edició d’enguany, la moció sobre la mort digna, la proposta que va fer el seu grup de canvi de nom de la Biblioteca Municipal, i de la llista unitària independentista que s’està treballant al municipi.