Maresme

Sembla que els sigui igual que tornin o no les empreses que han marxat de Catalunya

  • Actualitzat:
  • Creat:

Alícia Romero creu que “és imprescindible dissenyar un pla de retorn i generar estabilitat política i jurídica”.

La portaveu d’economia del grup Socialistes i Units per avançar, Alícia Romero, ha afirmat avui que “del 2 d'octubre al 20 d'abril van canviar la seu social de Catalunya a altres llocs de l'Estat 3.873 empreses, i un miler d'aquestes també van fer un canvi de la seu fiscal. Això representa una facturació de prop de 44.000 milions d’euros. Ens fa la sensació que minimitzen aquest fet”. “Sembla que els sigui igual que tornin o no les empreses que han marxat de Catalunya”, ha afegit

 

Durant la seva Interpel·lació al Govern sobre les polítiques de suport a l'empresa, Alícia Romero ha assenyalat que “estem convençuts que la marxa d’aquestes empreses impactarà en el Producte Interior Brut de Catalunya, i per tant a les negociacions de la millora del sistema de finançament”. “Per aquest motiu, és imprescindible dissenyar un pla de retorn i generar estabilitat política i jurídica al país per tal que posar les condicions perquè aquestes empreses tornin”, ha dit.

 

Segons Alicia Romero, “més enllà del pla de retorn, cal que el Govern estableixi quines són les seves prioritats pel que fa al teixit industrial de Catalunya”.