Maresme

Salvador Illa es reuneix amb col·lectius de salut i turisme al Maresme

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

S'ha reunit amb la direcció de l'Hospital de Mataró, amb el comitè d'empresa i el personal de neteja, amb representants del sector turístic, i ha visitat una empresa de fabricació de mascaretes a Vilassar de Mar.

El cap de llista del PSC al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, acompanyat del Primer Secretari de la Federació del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, la Diputada de la comarca i portaveu del grup socialista, Alicia Romero, i el Diputat Provincial del Maresme, Xesco Gomar, ha visitat la comarca del Maresme per reunir-se amb direcció i treballadors de l’Hospital de Mataró i el sector de turisme, com també amb part de la indústria de salut a Vilassar de Mar.

L’itinerari s’ha iniciat amb una breu l’hospital acompanyat per part de la direcció del mateix (amb els quals ha realitzat la primera reunió), per tal de conèixer les instal·lacions del centre. Acte seguit, s’ha reunit amb el comitè d'empresa i el personal de neteja, a qui ha expressat el seu agraïment per l'excepcional feina que han realitzat tots els col·lectius i s’ha posat a la seva disposició, manifestant que “hi ha un compromís que hem fet públic que he transmès a la direcció i ara a vosaltres: amb el tema de la covid, no farem política, però teniu el meu suport sempre”.

Després d’atendre als mitjans de comunicació, Salvador Illa s’ha dirigit a l'Hotel Atenea de Mataró per reunir-se amb representants del sector turístic. Ha recollit les seves demandes i inquietuds, i s’ha mostrat molt compromès amb un dels sectors importants a la comarca del Maresme i un dels més afectats per la pandèmia; un sector que no està rebent cap recolzament ni les ajudes necessàries per part de la Generalitat.

Finalment, ha visitat la Fàbrica Palens, a Vilassar de Mar, una empresa de fabricació de mascaretes que està fabricant les primeres mascaretes de tipus FFP2 biodegradables del món, desenvolupades per l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA-CSIC).