Maresme

Mataró revalida un any més el nivell d’Excel·lència en inversió de serveis socials

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

L’Ajuntament de Mataró es situa un any més entre els 37 Ajuntaments d’Espanya que ha aconseguit l’Excel·lència en inversió de serveis socials

L’estudi realitzat per l'Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials, en el qual fa una detallada anàlisi dels pressupostos que els Ajuntaments de més de 20.000 habitants dediquen a “Serveis Socials i Promoció Social”, situa a l’Ajuntament de Mataró entre els 37 Ajuntaments a nivell estatal l’Excel·lència en inversió de serveis socials.

El PSC concep la despesa social com a instrument de gestió que ajuda a assolir la igualtat d'oportunitats a aquells ciutadans que es troben a nivells de pobresa o de pobresa extrema. Hem de realitzar el màxim esforç en aconseguir una societat més igualitària, tendint una mà als sectors de població més vulnerables i amb més risc d'exclusió. Per fer-ho, és de vital importància que es plasmi aquesta voluntat en uns pressupostos més socials que permetin l'accés universal a serveis de bona qualitat.

Els Socialistes seguirem treballant per assegurar les necessitats bàsiques dels ciutadans i poder fer de Mataró una ciutat desenvolupada econòmicament, socialment i culturalment.

Fitxers adjunts: