Maresme

Mataró: L'alcalde presenta les actuacions de 2018 a l'audiència pública

  • Capgròs.com
  • Actualitzat:
  • Creat:

Se celebra dimarts a l'Institut Miquel Biada i és un acte obert a tothom.

El Govern municipal té previst presentar demà dimarts 16 de gener en Audiència Pública les principals actuacions municipals per a aquest any, que es recullen al Pla d’Acció, i el Pressupost per al 2018. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a la Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada (avinguda de Puig i Cadafalch, 89-99, tercera planta).
Durant l’acte, l’alcalde i els regidors del Govern explicaran amb detall el pressupost que es va aprovar inicialment en el Ple extraordinari celebrat el passat 22 de desembre i els compromisos i les prioritats del Govern per al 2018, així com dels projectes estratègics que es portaran a terme. L’Audiència Pública és un acte obert a tothom, que té per objectiu implicar els ciutadans en la presa de decisions públiques. Aquest acte està regulat pel Reglament de Participació Ciutadana aprovat al desembre de 2012.
 

Presentació del marc pressupostari i les prioritats
L’Audiència Pública començarà amb la intervenció del regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern, Juan Carlos Jerez, que presentarà el pressupost, els ingressos que l’Ajuntament preveu percebre durant el 2018 i a què es destinaran. El regidor també presentarà la nova eina habilitada al web municipal on es poden consultar els pressupostos de forma fàcil i entenedora i explicarà en quin punt del procés es troben els Pressupostos Participatius.

Tot seguit intervindrà l’alcalde, David Bote, que explicarà quins són els principals reptes i prioritats del Govern municipal per al 2018 descrits al Pla d’Acció, compromisos que formen part dels plantejaments que el Govern havia fet a l’inici del mandat i que estaven recollits en el Programa d’Actuació Municipal 2015-2019. Les prioritats del Govern estan descrites en el document de Bases per a la governabilitat.

Després, cada regidor de Govern explicarà quins són els projectes prioritaris de les seves competències. A partir d’aquí hi haurà un torn de precs i preguntes del públic.