Maresme

Marian Gómez encapçalarà la candidatura dels socialistes de Canet a les Municipals

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC de Canet ha decidit que serà Marian Gómez qui liderarà la candidatura socialistes als comicis locals que se celebraran, juntament amb les Eleccions Europees, el diumenge 26 de maig.

En una assemblea extraordinària celebrada dijous 17 de gener a la sala de reunions del pavelló municipal de Canet, l’agrupació del PSC de Canet ha decidit que serà Marian Gómez qui liderarà la candidatura dels socialistes de Canet als comicis locals que se celebraran, juntament amb les Eleccions Europees, el diumenge 26 de maig.

Marian Gómez és la primera secretària de l’agrupació socialista de Canet des del passat 16 de novembre. Substitueix com a cap de llista a Sílvia Tamayo, que ha decidit no tornar-se a presentar per donar prioritat a la seva vida familiar i professional. Sílvia Tamayo, que va ser cartell electoral del PSC de Canet als comicis del 2011 i del 2015, és actualment regidora d’Esports i Comunicació. Ha decidit deixar de ser membre del Consistori canetenc després de 16 anys, tot i que continuarà lligada a l’agrupació local del PSC com a secretària local de Política Municipal.

Marian Gómez va néixer a Barcelona el 18 de Juliol de 1977, va viure la seva infantesa i adolescència al Baix Llobregat i va arribar a Canet ara fa setze anys. Amb el batxillerat acabat i alguns cursos d’especialització professional al seu currículum, ha dedicat la seva vida laboral a la atenció al client, treballant a diferents empreses dedicades a la moda, les telecomunicacions, etc. També ha estat emprenedora: a Canet va posar en marxa fa anys una Ludoteca. Aquests últims temps ha estat dedicada a la seva petita gran família de set membres (el seu marit Quim Masvidal i els cinc fill i filles de tots dos, de 6, 11, 14, 15 i casi 18 anys).

La podeu trobar passejant pel poble, seguint al Canet Futbol Sala o a qualsevol fira d'artesania o brocanters. Li agrada molt viatjar i descobrir cultures noves. Al socialisme Marian va arribar per herència; els seus pares han estat sempre socialistes. I ara està per convicció: “estic amb els Socialistes de Canet perquè crec en la seva aposta, en les seves propostes i en les persones que conformen el Partit; tenim les capacitats i les energies per dur a terme un projecte en comú, que no es un altre que el de fer la vida dels canetencs i canetenques una mica mes agradable”.