Maresme

L’Agrupació Socialista de Sant Vicenç de Montalt ha escollit Nova Exeutiva

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

L’Agrupació local de Sant Vicenç de Montalt, ha celebrat una assemblea telemàtica en la que s’ha escollit per unanimitat a la nova Comissió Executiva encapçalada per Javier Sandoval.

L’Assemblea de l’Agrupació Socialista de Sant Vicenç de Montalt ha escollit la nova Comissió Executiva Local, que encapçalarà Javier Sandoval, qui ha recuperat la militància del PSC un cop aclarits els fets que el van abocar a renunciar a l’alcaldia i militància en el partit. La decisió de retornar la militància a Sandoval, és una mesura que ha adoptat el partit després de saber que el contingut de l'informe elaborat per la comissió d'investigació no mostra que s’hagi comés el delicte d'assetjament sexual del qual se l'acusava així com també vol remarcar la manca intencionada de confidencialitat que s'exigeix en aquest tipus de processos.

Així que un cop havent recuperat la militància, tal i com manifesta Javier Sandoval: “Toca seguir treballant en el projecte socialista que ens va portar a tenir un gran resultat en les últimes eleccions, toca treballar conjuntament amb el grup municipal perquè el projecte agafi forma i arribi a la ciutadania, per a això, cal treballar molt dur per tornar al 2023 guanyant les eleccions per tenir opcions a recuperar una alcaldia que mai vam haver de perdre”.

En aquest sentit, el passat divendres 27 de novembre, Sandoval va presentar la seva candidatura per a primer secretari de l'agrupació socialista de Sant Vicenç de Montalt i una executiva formada per:

  • President: Manel Llavina.
  • Primer Secretari: Javier Sandoval.
  • Secretaria d’Organització: Patricia Resta.
  • Grupo Municipal: Esther Padilla.
  • Secretaria de Política Municipal i Finances: Angel Secorún.
  • Secretaria de Joventut: Irene Roche.

Es tracta d’una executiva continuista que vol seguir treballant i defensant el projecte que posava per davant els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt; un projecte polític avalat pel conjunt de la ciutadania.

Aquesta executiva liderada per Javier Sandoval, ha obtingut el suport i recolzament dels i les militants, i ha estat escollida per unanimitat. Unamostra de confiança en el projecte socialista que va iniciar i vol continuar impulsant Sandoval.

Fitxers adjunts: