Maresme

Josep Torres: ‘Els pròxims 4 anys han de ser els anys de l’esport’

  • Ràdio Calella
  • Actualitzat:
  • Creat:

L’agrupació socialista de Calella ha presentat de manera oficial a Josep Torres com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim mes de maig.

El seu objectiu és millorar els resultats de la candidatura anterior i bolcar-se amb el Pla d’equipaments esportius.

Emocionat, ha repassat ‘la feina del dia a dia’, que explica que és l’aval per tornar a demanar la confiança de la ciutadania.
Exposa que el pacte de govern amb el PDeCat els ha permès complir amb el 75% del programa electoral, i que, pel nou projecte, volen apostar per l’esport com a eina integradora, econòmica, de salut, seguretat i com a marca de ciutat. El desplegament del pla esportiu resultaria el 50% de la inversió anual de Calella. Josep Torres, Alcaldable del PSC.

Crec que la feina que s’ha fet en aquests dos últims anys, que s’ha planificat, el que serien les infraestructures necessàries per Calella, és tan interessant, tan bo, que l’hem d’aprofitar. I nosaltres ho tenim claríssim, que els propers 4 anys, poder més, però en principi aquests primers 4 anys han de ser els anys de l’esport.

D’altra banda, vol seguir treballant per la ciutat amb polítiques socials, no discriminatòries, acabar amb les violències envers les dones i treballar amb els joves. Ho explica Josep Torres.

Temes socials, que són per nosaltres importantíssims també estaran sobre la taula. És a dir, hem de parlar d’habitatge, de la dona, d’infància, de la gent que té problemes per poder pagar el lloguer del seu pis. Tot això, nosaltres ho anirem tirant endavant, i també ho plantejarem dintre del programa.

L’actual regidora, Cindy Rando, l’acompanyarà a les llistes com a número dos i, Soufian Laroussi en la tercera posició.

La presentació també ha reunit a l’alcaldable amb Jordi Hereu, exalcalde de Barcelona, qui ha valorat positivament a Torres.

Té l’experiència del Govern, la vocació de Govern i per tant de construir, i una capacitat pel pacte i per tirar endavant. És una persona enamorada de Calella.

En l’acte de presentació de la candidatura de Josep Torres han assistit a l’Ajuntament Vell, unes 60 persones.