Maresme

Joan Mercader torna a encapçalar la llista del PSC per a les municipals de maig

  • Ona Malgrat
  • Actualitzat:
  • Creat:

Mercader, que va ser l'únic candidat que es va presentar al procés per triar candidat, va rebre el suport unànime dels assistents.

Joan Mercader durant la seva intervenció
Joan Mercader durant la seva intervenció

Joan Mercader encapçala la llista del PSC per segona vegada i després que, ara fa dos anys, JXM, ERC, PDeCAT i CUP li fessin una moció de censura, que el va fer perdre l'alcaldia. Mercader explica que, precisament, el que més el motiva a repetir és el suport que ha rebut tant per part del partit com de "la gent". L'alcaldable socialista ha detallat que, fins i tot, "de forma espontània 300 persones han firmat perquè volien que repetís".

Mercader ha assegurat que "ara la gent ha decidir quin tipus de governants volen". "Seguirem treballant perquè hi hagi un govern que representi a tothom i no només a una part; per un govern que sigui coherent amb el que diu i fa i no pas amb un govern que ha enganyat amb promeses; per un govern que sigui lleial als pactes i no els trenqui; i per un govern que estigui a l'alçada dels malgratencs i malgratenques", ha afegit el cap de llista del PSC.

Després d'haver triat cap de llista, el PSC treballarà ara per a construir la llista amb les persones que acompanyaran a Mercader el 26 de maig. La presentació oficial del candidat tindrà lloc el proper 1 de febrer a les 19:30h al Centre Cultural. L'acte comptarà amb la presència de Salvador Illa, secretari d'Organització del PSC, i de l'expresident de la Generalitat José Montilla.