Maresme

Joan Mercader: "En dos anys de govern quadripartit hi ha hagut un retrocés...

  • Ona Malgrat
  • Actualitzat:
  • Creat:

tant a l'Ajuntament com a Malgrat de Mar".

Joan Mercader vol que el PSC guanyi "de manera contundent" les eleccions municipals del proper 26 de maig per, segons ell, "tenir un govern a l'alçada dels malgratencs i malgratenques".

Joan Mercader amb José Montilla i Salvador Illa
Joan Mercader amb José Montilla i Salvador Illa

Així s'expressava el candidat socialista a l'alcaldia el passat divendres durant l'acte de la seva presentació oficial.   Davant dels militants i simpatitzants socialistes, Mercader va dir que després de dos de la moció de censura que va deixar el PSC a l'oposició, els socialistes  continuen compromesos amb Malgrat i els seus ciutadans. Segons ell, el govern actual "no està a l'alçada del que es mereixen els malgratencs i malgratenques".  

L'objectiu de Joan Mercader és guanyar "de manera contundent" les eleccions per tenir un govern fort. La proposta de Mercader passa per oferir un govern "que sigui honest i sincer, que respecti la legalitat i que representi tothom".

Un dels assistents a l'acte va ser l'expresident de la Generalitat, José Montilla. En declaracions a Ona Malgrat, Montilla va dir que el PSC té 40 anys d'experiència municipalista amb la qual molts alcaldes i alcaldesses han transformat molts pobles i ciutats de Catalunya, com en el cas de Malgrat de Mar. Segons ell, "el projecte socialista pensa en els problemes dels ciutadans". Montilla va dir de Joan Mercader que és "garantia i solvència del que representa el PSC de Malgrat de Mar".
 
A la presentació, feta divendres al Centre Cultural, van assistir alcaldes i alcaldesses i regidors de la comarca. També va ser present el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa.