Maresme

Els socialistes reclamem un nou passeig marítim per Malgrat de Mar

  • Actualitzat:
  • Creat:

Ahir els regidors socialistes encapçalats per Joan Mercader, es van reunir al Maresme, amb José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés.

Ahir els regidors socialistes encapçalats per Joan Mercader, es van reunir al Maresme, amb José Zaragoza, el diputat del PSC al Congrés, per demanar el suport de tots els diputats socialistes a l'esmena als pressupostos presentada per PdCat al congrés, on s'exigeix una inversió de 6,9 milions d'euros per la renovació del passeig marítim de Malgrat de Mar, com ja vam fer l’any 2017.


Els alcaldes i regidors socialistes sempre hem treballat per posar Malgrat de Mar al mapa de Catalunya i Espanya, amb reunions amb Ministres, Consellers o tècnics, per rebre les inversions i subvencions que el nostre poble es mereix.
És molt important per tots els malgratencs rebre aquesta inversió, ja que així l'Ajuntament NO haurà d'assumir aquesta despesa.


"Des de fa moltes setmanes venim treballant perquè aquesta partida arribi al poble, els veïns i veïnes de Malgrat s'ho mereixen" afirma Joan Mercader.
"I volem dir-li a l'actual Alcaldessa que no cal anar fins a Madrid, el mateix dia que tot està decidit, amb un viatge pagat per l'Ajuntament. Els deures s'han de fer abans i no cal anar al congrés a fer-se una foto. L'important és portar els diputats a la nostra comarca i que vegin les necessitats de primera mà
".


Per això demanem que el cost del viatge a Madrid l'assumeixin els membres del govern que hi van i no surti de les butxaques dels nostres veïns i veïnes.