Maresme

El PSC s’oposa al canvi de regles del joc

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes ens hi oposem a un ajornament de les eleccions que no respongui a criteris sanitaris.

Fa un any que Torra va donar per esgotada la legislatura, i  aquí estem...davant la última maniobra d’aquest “desgovern” per dificultar el canvi que necessita Catalunya; la d’ajornar les eleccions del 14-F sense cap criteri epidemiològic que ho justifiqui, al 30 de maig.

Els Socialistes no hi veiem cap inconvenient, i no posem cap mena d’objeccions en ajornar les eleccions per raons sanitàries fonamentades. La Salut pública està per davant de tot. Però, el que no podem admetre, i per això ens hi oposem enèrgicament, a que els processos electorals quedessin en mans d’un govern i sota criteris partidistes. Com també seria inadmissible la intenció de modificar les candidatures presentades.

Així que, davant d’aquesta situació, el PSC ha presentat la seva proposta d’ajornament, basada en dues dates alternatives: el 14 i el 21 de març. Aquestes dates són escollides sota criteri sanitari, tenint en compte que ens trobarem davant d’una baixada de pressió hospitalària, i abans d’una possible quarta onada que auguren les vacances de Setmana Santa.

Dit això, volem manifestar el nostre ferm convenciment de que més d’hora que tard hi haurà el canvi que anhelen els catalans i catalanes.

Salvador Illa té la victòria a tocar!

Fitxers adjunts: