Maresme

EL PSC reclama l'Alcaldessa de Canet de Mar reaccionar davant la inseguretat al municipi

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els Socialistes volen que l’Alcaldessa demani a la jutgessa degana d'Arenys que incideixi en els delinqüents extutelats.

Després de tenir coneixement dels diferents fets violents que han hagut aquest cap de setmana a Canet de Mar, des del PSC volem condemnar els fets i desitjar-li una ràpida recuperació a les persones agredides i als seus familiars.

Des del nostre grup municipal demanem a la Sra. Blanca Arbell que exigeixi a la degana d'Arenys que els fets no passin per alt una vegada més, i es tingui més mà dura amb els delinqüents, que estan fent que Canet es torni una població desconfiada i insegura.

Hi ha una insuficient resposta judicial perquè s'ha eliminat la reincidència en els furts. És per això que demanem el principi acusatori, que lluita contra el relaxament i la impunitat. Volem que la l’Alcaldessa demani als jutges que prenguin consciència de la problemàtica que tenim, i proposi mesures socials i d'acompanyament per combatre el delicte. Com també volem que demani que la reincidència sigui considerada un agreujant a l'hora de tractar una situació delictiva.

Així que, demanem que es reaccioni davant d’aquesta situació d’inseguretat que viuen els nostres ciutadans i ciutadanes. Nosaltres, lluitarem, insistirem i persistirem per tenir un Canet més segur.

Fitxers adjunts: