Maresme

El PSC Maresme presenta als i les candidates a les llistes del 14-F

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

La Federació del PSC Maresme ha presentat als i les candidates que formen part de les llistes del PSC per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

La comarca del Maresme està representada per cinc companys i companyes, que donaran suport a la candidatura d’Illa i treballaran per fer de Salvador Illa President de la Generalitat.

Alícia Romero Llano: número 6 per Barcelona.
Elena Díaz Torrevejano: número 20 per Barcelona.
Edgar Fernández Rueda: número 47 per Barcelona.
Daniel Meroño Lombera: número 63 per Barcelona.
Ernest Suñé Nicolás: número 75 per Barcelona.

La candidata Alícia Romero, ha explicat quin serà el full de ruta del PSC, i ha posat en valor l’equip que acompanya a Salvador Illa i el programa electoral: “tenim el millor equip, liderat per Salvador Illa, i el millor programa”.

En la seva intervenció, ha ressaltat i defensat una campanya en positiu i constructiva, que fomenta l’entesa i construeix ponts.

El PSC Vol revertir aquest escenari de declivi econòmic i social al qual ens ha conduït el sobiranisme català, deixar enrere una dècada perduda on Catalunya ha viscut de la confrontació, i posar en marxa un programa per recuperar Catalunya, reactivar l’economia del país i enfortir els serveis públics.

Estem preparats per afrontar i liderar aquesta nova etapa. Tenim un bon equip i el millor programa; tenim un projecte per a Catalunya i un líder per fer-ho realitat; tenim un president: Salvador Illa!

 

Fitxers adjunts: