Maresme

El PSC fa balanç dels primers mesos al govern de Malgrat de Mar davant la seva militància

  • Ona Malgrat
  • Actualitzat:
  • Creat:

A l’assemblea ordinària dels socialistes malgratencs d’aquest dissabte també va assistir la diputada al Parlament de Catalunya, la mataronina Alícia Romero.

El grup municipal del PSC ha fet balanç dels primers 100 dies de govern a l’Ajuntament de Malgrat de Mar davant la seva militància. Ha estat aquest dissabte durant l’assemblea ordinària celebrada a la seva seu del carrer Nàpols.

El primer secretari dels socialistes malgratencs, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat a Ona Malgrat que l’assemblea ordinària de dissabte ha servit per explicar de primera mà als militants i simpatitzants quines han estat les primeres accions fetes al govern de Malgrat de Mar.

En el mateix sentit s’ha expressat l’alcalde, Joan Mercader, qui ha subratllat que el PSC realitza aquestes assembles tant si està al govern com a l’oposició per donar compte de la feina feta. Mercader fa un balanç positiu dels primers tres mesos de govern entre el PSC i JxCat – Malgrat ens Mou. Mercader explica les primeres accions fetes, sobretot en l’àmbit laboral.

 

A l’assemblea ordinària dels socialistes malgratencs d’aquest dissabte també va assistir la diputada al Parlament de Catalunya, la mataronina Alícia Romero. Segons ella, ‘és una molt bona notícia que el PSC hagi tornat a l’alcaldia de Malgrat de Mar ja que els socialistes fem el bon govern, i ara els companys han posat en marxa projectes que estaven aturats o que no acabaven de tirar endavant’. Romero també ha fet referència a les eleccions del 10 de novembre.

Alícia Romero considera que el PSC i el PSOE aposten ‘pel diàleg i l’empatia’ davant de la situació política que es viu a Catalunya enfront ‘d’una dreta que aposta per aplicar el 155 de manera perpètua’.