Maresme

El PSC d'Arenys de Mar manifesta que es mereixia un tracte millor per part de ERC

  • Psc Arenys de Mar
  • Actualitzat:
  • Creat:

EL PSC d’Arenys de Mar vol manifestar, davant l’anunci del que serà el pacte per a la composició del nou govern municipal,

el següent

El pacte per al nou govern que s’ha fet públic avui serveix com a opció fàcil per a no despertar la crítica de determinats sectors que precisament no tenen Arenys de Mar com al seu objectiu principal.

El pacte de govern que es va fer amb la moció de censura de l’any 2016 mereixia un tracte millor en les formes per part d’ERC. És lícit i legítim, naturalment, però no és la millor opció per a la millora de les persones que vivim i treballem a Arenys de Mar.

Demanarem al nou govern que no s’adormi en la tranquil·litat de la majoria absoluta; Arenys té reptes molt complicats que no poden esperar a resoldre’s i s’ha de treballar de valent. La paradoxa seria que amb una majoria absoluta el nou govern faci menys que sense tenir-la.

El PSC estarem recolzant tot allò que pensem beneficia a la nostra vila, ens hi obliga un programa i uns votants.

No renunciarem a res amb el que ens vam presentar a les eleccions, cosa que ja no poden dir els grups que han pactat i que hauran de fer equilibris en les seves promeses electorals… es treballarà per la variant de Valldegata? La biblioteca serà una realitat i on?

Sabem on som, sabem la força que tenim. Des de l’oposició treballarem de valent per als nostres convilatans i convilatanes.

Paraules clau: