Maresme

El Grup Comarcal Socialista fa una petició de convocatòria urgent del Consell d’Alcaldes

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Comarcal dels Socialistes del Maresme ha presentat aquest matí, i adreçat al President del Consell Comarcal, una petició de convocatòria urgent del Consell d’Alcaldes de la Comarca per poder afrontar els greus problemes.....

... que actualment amenacen la convivència dels nostres pobles i ciutats.

Un dels problemes més urgents pels recents successos a diferents poblacions de la comarca ha estat, sens dubte, la gestió dels centres de menors no acompanyats i els problemes derivats de la precarietat en que es troben i que ha generat disturbis entre la població atiats per forces d’extrema dreta que van acabar amb assalts a centres, agressions a menors i intervencions policials força contundents.

Aquesta situació no s’entendria sense el desencadenant de diverses agressions sexuals a noies presumptament protagonitzades per alguns d’aquests menors que no poden ser ni justificades ni encobertes i que denoten també la manca de vigilància policial per part dels mossos per impossibilitat material al no disposar d’un rati idoni d’agents a la comarca i que actualment es troba molt per sota dels mínims requerits.

Juntament amb la petició de la convocatòria del consell d’alcaldes per afrontar aquests problemes urgents que arrosseguem reclamem la presència del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Sr. Chakir el Homrani així com el Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Sr. Miquel Buch.