Maresme

El Govern Alternatiu ha aprovat un Pla de Xoc Social de més de 1.500 milions d'euros

  • Maresme
  • Actualitzat:
  • Creat:

Es tracta de la priorització de mesures que es consideren urgents i efectives que cal implementar de forma imminent per evitar l'increment de les desigualtats en el pròxim any i que beneficiarien a 2,7 milions de persones.

El Govern Alternatiu, en una nova reunió celebrada el divendres 16 de juliol, ha fet una valoració de la situació de la Pandèmia, mostrant la seva preocupació per l'evolució d'aquesta. S'ha de seguir treballant en el pacte contra la pandèmia que el PSC li va oferir al Govern de la Generalitat, i per això, hi hagut al mateix divendres a la tarda, una reunió entre el Conseller Argimon i la Consellera Alternativa, Assumpte Escarp, per parlar de la situació i evolució de la pandèmia.

Un cop tractat aquest tema, el Govern Alternatiu ha aprovat el Pla de Xoc Social. Es tracta de 26 mesures socials dividides en 6 eixos, amb un pressupost de més de 1.500 milions d'euros, que es destinarien en benefici de 2,7 milions de ciutadans (no només els que pateixen risc de pobresa). S'adjunta el document per consultar aquestes accions i eixos, i poder ampliar informació.

També s'ha parlat dels Jocs d'Hivern al Pirineu. Una proposta que es seguirà recolzant, donat les inversions que suposa pel territori. Seguirem apostant per aquests jocs perquè es puguin celebrar.

Fitxers adjunts: