Maresme

Els Socialistes pregunten al Govern de la Generalitat per les llevantades al Maresme

  • Actualitzat:
  • Creat:

La diputada maresmenca, Alícia Romero, ha entrat diverses preguntes al Govern de la Generalitat. (vegeu documents adjunts a la notícia)

El Grup Parlamentari Socialista pregunta al Govern per les mesures a prendre

La setmana passada, els municipis costaners del Maresme van patir diverses llevantades i temporals així com pluges importants que van provocar, de nou, problemes a les nostres platges.

Els efectes d’aquests temporals comporten cada any desperfectes i s’enduen bona part de la sorra menjant-se la platja fins a fer-la gairebé desaparèixer en alguns municipis.

Enguany les llevantades han comportat, de nou, la pèrdua de sorra a diferents platges, eliminant l’espai natural, i ha provocat desperfectes a les infraestructures litorals.

Els socialistes fa anys que demanem a les administracions responsables que posin solucions definitives a un problema que s’agreujarà amb els efectes del canvi climàtic.

És per aquest motiu que la diputada maresmenca, Alícia Romero, ha entrat diverses preguntes al Govern de la Generalitat per tal de conèixer quines mesures prendrà a curt termini per resoldre la situació generada amb els darrers temporals, i quines solucions a mig termini. I conèixer, també, quin treball estan fent les dues administracions (Estat-Generalitat) en relació als projectes de regeneració del Pla de la Direcció General de Costes, en la Fase 1 del Maresme.

Fitxers adjunts: