Maresme

Susana López Rico

Susana López Rico

Susana López Rico

  • Primera Secretària PSC Argentona Ampliar
  • Membre Executiva Federació del Maresme
  • Portaveu del GMS Ajuntament d'Argentona
Ampliar

Fa ja uns anys vaig decidir començar l'aventura de formar part de la família socialista del Maresme militant a l'agrupació socialista del meu poble Argentona, en aquell moment vaig entendre que havia de millorar la meva formació i des de llavors he pogut compaginar, no sense esforç, la meva vida professional i la meva vida política amb la formació continuada. Aquest esforç encara no ha acabat i crec que no acabarà mai, ja que m'ha fet créixer com en l'àmbit personal, polític i professional de manera exponencial.

La meva experiència com a regidora m'ha fet veure la importància de la lluita que fem cada dia com a partit per fer prevaldre les polítiques socials, la igualtat i la cooperació, per damunt d'altres interessos partidistes o econòmics, som un partit municipalista i és en aquest àmbit on crec que puc aportar coneixements importants per la recerca i gestió de recursos humans, econòmics, i socials que ajudin a portar endavant projectes que incideixen en la millora de la vida de les persones.

Sóc  regidora  a l’ajuntament d’Argentona, des de fa sis mesos a l’oposició. Del maig de 2011 a octubre del 2017 he format part del govern d’Argentona portant les regidories de Serveis socials, Igualtat, cohesió i Recursos Humans.

He estat la coordinadora del Pla de Barri de Sant Miquel del Cros, projecte que he pogut desenvolupar en la seva totalitat.

Actualment sóc la primera secretària de la meva agrupació, en l’anterior executiva vaig ser la secretària d’organització.

Formo part de l’executiva de la Federació del Maresme.

Camps obligatoris

Termes i condicions